Het Team

Aan het hoofd van onze college staat onze principal, Ferry Hofer, die als deel van de C3 Church staff onze senior ministers, Ps Steve and Lizby Warren dient en aan hun raporteert. Voor de verschillende cursussen en colleges kan Ferry rekenen op een uitmuntent team van lesgevers en facilitatoren. Het team bestaat uit leiders van C3 Amsterdam & Almere, lesgevers uit het C3 Global team en andere gastsprekers.

 

Our Principal

Ferry Hofer, de principal is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de college. Ferry is geboren en getogen in Belgiƫ in een zendingsfamilie van zeven. Op zijn dertigste verhuisde hij naar Australiƫ waar hij Christian Ministry and Theology studeerde aan de C3 College in Sydney. Na het afronden van de studie in 2010 keerde hij terug naar Europa om zich aan te sluiten bij C3 Amsterdam. Sinds 2011 maakt hij deel uit van de staff. Met een passie voor het woord van God, gretigheid om te blijven leren en een sterk verlangen om anderen te zien groeien in God, is de persoon op de juiste plaats. Ferry is getrouwd met Aliska. In 2017 werden zij ouders van hun eerste dochter, Isla.